mirjamsHaarmodeBlauwGroot

NTSA

NTSA,

N.T.S.A. is een bedrijf dat zich in de afgelopen 13 jaar gespecialiseerd heeft in het plaatsen en aansluiten van keukens.
Naast het plaatsen van merken zoals Leigth, Houtsma e.a. plaatsen wij ook keukens van IKEA. Voor het plaatsen en aansluiten van een keuken op een professionele manier kunt U terecht bij N.T.S.A. Ook voor eventuele ontwerp tekeningen en advies kunt U bij ons terecht.

Mirjams Haarmode Almere

Mirjam's Haarmode: Van A tot Z uw kapster

Onder het genot van een kopje koffie de gehele behandeling door uw eigen kapster laten verzorgen. Of het nu gaat om wassen, verven, knippen of föhnen. Bij Mirjam's Haarmode is dit mogelijk.
Dit gecombineerd met een prettige werksfeer maakt het mogelijk dat u zich direct thuis voelt.

Joomla! websites

Webdesign-Totaal bouwt voornamelijk websites met het programma Joomla!. Joomla! websites zijn bij uitstek geschikt voor ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf, verenigingen, onderwijsinstellingen, stichtingen en diverse andere grote en kleine organisaties, die regelmatig de inhoud van hun website zélf willen aanpassen waar ook ter wereld. Denk bijvoorbeeld aan een restauranteigenaar, die regelmatig zijn menukaart wil vernieuwen. U kunt uw Joomla! website zelf bijhouden via een eenvoudig en overzichtelijk Content Management Systeem (CMS).

mirjam rechts

Stedenwijk Zuid
Rockanjestraat 5
1324 TJ Almere
 

oie transparent

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Zondag Gesloten!

8.30 - 17.30
8.30 - 21.00
8.30 - 17.30
8.30 - 17.30
8.30 - 17.30
8.30 - 15.00

Ga naar boven